Kellolehti rantautuu Saksaan nimellä Welt der Armbanduhr

Kellolehteä julkaistaan Suomen lisäksi Ruotsissa (Klocktidningen) kesän lopulla ja Tanskassa (Urmagasinet) syksyn korvilla. Näiden lisäksi alamme julkaista saksankielistä kellolehteä Keski-Euroopassa. Saksan versiota jakelee IPS Gruppe, jolla on noin 110.000 myyntipistettä.

Saksankielistä kellolehteä aletaan julkaista (Welt der Armbanduhr) kaikkialla Saksassa sekä maissa, joissa on tarpeeksi saksankielisiä lukijoita. Saksan lisäksi lehti ilmestyy Sveitsissä, Luxemburgissa, Liechtensteinissa, Italiassa ja Belgiassa. Päälevikkialuetta ovat kuitenkin Saksan suurimmat metropolit. Painoksen koko on todella merkittävä.

–Kyse on reilusti viisinumeroisesta jakelumäärästä pelkästään Saksassa, kaikkien maiden versioiden päätoimittaja Tom Holmberg kertoo.

Oy Editore Ab toi Suomessa 2017 markkinoille Kellolehden, joka on saanut huikean vastaanoton. Se on tilausmahdollisuuden lisäksi ostettavissa yli tuhannesta Lehtipisteestä Suomessa sekä nyt myös Viron Lehepünkt-lehtimyyntipisteistä.

Lisätietoja saa osoitteesta tom(ät)kellolehti.fi.